Запитване

За нас

30 години

СИМ ПЕТ СИМ ООД е създадена през 1990 г. в София. Това е една от първите фирми в България, които започват да се занимават с aвтомобилни стъкла. Ангажиментът в работата ни е професионален,  уважението е към всички клиенти. За нас всеки случай е интересен, независимо от годините и пробега на автомобила.

Автомобилните стъкла, с които работим, имат гарантирано качество и са минали съответните експертизи за безопасност и сигурност чрез геометрични и оптични анализи, цифрова симулация. Осигуряват акустичен и термичен комфорт. Удължават живота на тапицерията със своите UV филтри. Всички автостъкла са подлагани на тестове, строго контролирани за издържливост, и отговарят на европейските и американски стандарти. Оптичните свойства и химическата устойчивост не са засегнати от времето. Перфектното качество е гаранция за дълъг живот.

От самото си създаване за „СИМ ПЕТ СИМ”  ООД  качеството е по-голямо от цената. Фирмата става предпочитан партньор за застрахователните дружества, като подписва договори за доверен сервиз с тях:

  • През 2001 г. с „ДЗИ – Общо застраховане” АД
  • През 2002 г. със ЗПАД „ Алианц – България”
  • През 2004 г. със ЗАД „ Армеец” АД
  • През 2005 г. със ЗПАД „БУЛСТРАД”
  • През 2005 г. със ЗК „Лев Инс”АД
  • През 2017г. със ЗК „УНИКА” АД

СИМ ПЕТ СИМ ООД доставя само оригинални автомобилни стъкла от утвърдени световни производители.
През 2003 г. се ориентира към най-добрите – Pilkington, а през 2005 г. подписва с тях договор за колективно партньорство.

От тогава „СИМ ПЕТ СИМ” ООД е колективен партньор на Pilkington Automotive за България.